JILL
Het belangrijkste is dat ik mijn vertrouwen weer terug krijg JILL

#OpenJeOgen gaat toeren in Gooi en Vechtstreek

Onze fototentoonstelling 'Open je Ogen voor mensenhandel' staat tot 17 oktober nog bij het CS Eindhoven, maar van 18 oktober - de Europese Dag tegen Mensenhandel - tot en met januari 2020 prijken de dertig indrukwekkende portretten en verhalen in de Regio Gooi en Vechtstreek. De toer start in de gemeente Hilversum en wordt geopend door burgemeester Pieter Broertjes, samen met de Nationaal Rapporteur Herman Bolhaar en onze directeur-bestuurder Ina Hut. 

De opening te Hilversum is op vrijdagmiddag 18 oktober van 15.00 - 17.00 uur op de Kerkbrink. Na twee weken reist de tentoonstelling door naar een andere gemeente in de regio. In iedere gemeente staan de foto’s ongeveer twee weken. Kijk hier voor de precieze planning. De fototentoonstelling Open je Ogen voor mensenhandel ondersteunt daarmee de aanpak van mensenhandel die nu op regionaal niveau in Gooi en Vechtstreek wordt vormgegeven. 

De gemeente Hilversum heeft inmiddels meerdere ketenpartners voor de openingsbijeenkomst uitgenodigd. Heb je interesse om daarbij aanwezig te zijn, kijk dan even op de site van de Regio Gooi en Vechtstreek. Aanmelden kan tot 10 oktober a.s.. 


#OpenJeOgen is in opdracht van CoMensha en in samenwerking met Stichting Open Mind tot stand gekomen en vastgelegd door fotograaf Ernst Coppejans.

De fototentoonstelling heeft vanaf de start al ruim dertig gemeenten aangedaan. Maar we komen ook graag in contact met organisaties, bedrijven die aandacht willen geven aan de aanpak van mensenhandel. Er is een (Nederlandse en Engelstalige) buitententoonstelling en daarnaast ook binnententoonstelling beschikbaar.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Charlot Spoorenberg communicatieadviseur | persvoorlichter bij CoMensha via +31 (0)6 44 94 43 42 of communicatie@comensha.nl. Zie ook de speciale pagina over #OpenJeOgen.


Dit bericht is opgenomen in de nieuwsbrief van oktober 2019.