KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

5 november 'Caribbean Night' in Amsterdam

Storytelling Festival organiseert 'Caribbean Night' in Bijlmer Parktheater.
Op 5 november presenteert het Storytelling Festival in het Bijlmer Parktheater een speciale 'Caribbean Night'. Jonge talenten uit de wijk staan samen op het podium met een aantal doorgewinterde vertellers uit binnen en buitenland, waaronder de wereldberoemde Jan Blake uit Groot Brittannië en onze eigen Wijnand Stomp, beiden met stevige roots in de Cariben. Zij vertellen verhalen die met de slaven van Afrika naar Zuid-Amerika kwamen en daar nog steeds doorverteld worden. Met de slaventransporten, van de zestiende tot ver in de negentiende eeuw, gingen diverse 'verhalen' mee naar de Nieuwe Wereld.

Zuidoost zit vol verhalen, maar worden die nog wel aan elkaar verteld? Op 5 november gebeurt dat zeker, want dan strijkt Internationaal Storytelling Festival Amsterdam neer in het Bijlmer Parktheater! In een uniek avondprogramma vertellen jonge talenten uit de wijk hun eigen verhaal. Zoals we dat van hen gewend zijn, doen ze dat op geheel eigen wijze.

Caribbean Stories (EN/NL)
Wijnand Stomp, Jan Blake, Valery Levant
5 nov. 20:00 uur
Prijs: ‚ 17,-
Locatie: Bijlmer Parktheater
Duur: 90 min

"Caribbean Stories" is een onderdeel van Internationaal Storytelling Festival Amsterdam dat plaatsvindt van 1 t/m 9 november