RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

CoMensha is verhuisd

Op 21 maart heeft Comensha haar intrek genomen in een ander pand. Niet ver van de vorige locatie is CoMensha neergestreken op de Barchman Wuytierslaan 10 in Amersfoort.
Na jaren 'samengewoond' te hebben met de Federatie Opvang beschikt CoMensha nu over een eigen zelfstandige kantoorruimte.

De locatie is gelegen tegenover het station van Amersfoort, net als de vorige locatie gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer.

Van een oude kantoorvilla naar een vleugel op de vijfde etage in een bedrijfsverzamelgebouw, van allemaal aparte kamers naar een soort kantoortuin, waar ook ketenpartners van harte welkom zijn voor een ont-moeting. Het nieuwe onderkomen ademt nieuw elan en staat voor een frisse start, met medeneming van alle opgedane expertise, gericht op samenwerking.

Waar nodig zijn er door glaswanden afgescheiden ruimtes om met ketenpartners vrijuit over cliënten te kunnen spreken, zo is bijvoorbeeld de helpdesk van de rest gescheiden door een glazen wand. Op die manier is de privacy van cliënten gewaarborgd. Ook om gasten te ontvangen zijn er door een glaswand afgescheiden ruimtes.

Door de glazen wanden, ontstaat een visuele transparantie. Die transparantie streven we ook na in onze manier van werken, intern en extern.

Kortom, CoMensha is blij met haar nieuwe werkruimte en hoopt vanuit deze plek nog jaren haar belangrijke activiteiten voort te zetten.


Klik hier om terug te gaan naar de nieuwsbrief van juni 2015