KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

Eigen kracht: Sameena vertelt

Op dinsdag 3 oktober 2017 liep Sameena 100 km om aandacht te vragen voor mensenhandel en de gevolgen daarvan. De route die Sameena gelopen heeft was van: Maarssen - Utrecht - Amersfoort - Ede - Arnhem met als slot de Wageningen Campus in Wageningen.
Een geweldige prestatie. Zij is zelf slachtoffer geweest van een loverboy, en hardlopen is een van de dingen geweest die haar heeft geholpen in haar herstel. De opbrengst van ‚ 1673,00 ging in zijn geheel naar CoMensha en wordt ingezet voor de bewustwordingscampagne "Open Je Ogen" en komt ook direct ten goede aan slachtoffers van mensenhandel o.a. in een bijdrage aan de ontmoetingsdag voor slachtoffers van mensenhandel op 4 oktober a.s. door CoMensha georganiseerd. Namens CoMensha heel erg bedankt voor dit mooie gebaar!

Op 4 oktober vertelde zij hierover in een interview met Aldith Hunkar, ambassadeur van CoMensha, op de Ontmoetingsdag. De Ontmoetingsdag is een speciale dag voor slachtoffers van mensenhandel en hun kinderen, georganiseerd door CoMensha. Lees er meer over elders in deze nieuwsbrief!

Hieronder een overzicht van de verschillende mediaoptredens van Sameena:
- Omroep Gelderland:
http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2144225/Loverboyslachtoffer-Sameena-loopt-100-kilometer-hard
- Hart van Nederland:
http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/aantal-slachtoffers-mensenhandel-hoger-dan-gedacht/
- Hallo Nederland:
https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/hallo-nederland/hallo-nederland/POW_03563977/
- Linda Nieuws:
https://www.lindanieuws.nl/nieuws/sameena-kwam-handen-loverboy-deed-alles-me-wilde/
 Klik hier om terug te gaan naar nieuwsbrief 2017-3