KIM
Ik stond onder druk van bedreigingen en mijn gevoel van schaamte was groot KIM

Even voorstellen...

Nick, consulent aanpak mensenhandel: "De missie van CoMensha “ het streven naar een wereld waarin mensenhandel tot het verleden behoort - vind ik prikkelend, nobel en uniek. Dit vormde voor mij een belangrijke reden om voor CoMensha aan de slag te gaan en maakt dat ik hier goed op mijn plek zit. Vanuit mijn opleiding sociologie is het doorgronden van de complexe problematiek daarnaast een erg leuke uitdaging."

Erin, consulent aanpak mensenhandel: "Werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie met rechtvaardigheidsideaal zoals CoMensha is al lange tijd mijn droom. Zo kan ik ervoor helpen zorgen dat de slachtoffers van mensenhandel weer kans krijgen om een toekomst op te bouwen en hun eigen dromen na te volgen, dat zij de kansen krijgen die voor mij altijd relatief vanzelfsprekend waren."

Roelie, waarnemend manager: "Daar ik meer leidinggevende ervaring op wilde doen, kreeg ik van mijn werkgever de kans om tot augustus bij CoMensha gedetacheerd te worden. Ik was op zoek naar een organisatie die én maatschappelijk betrokken is én raakvlakken heeft met mijn werk bij de IND. CoMensha paste precies in dat plaatje. Hoewel ik hier nog niet al te lang werk heb ik al gigantisch veel geleerd en hele leuke mensen leren kennen. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat ik een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van CoMensha en het team."

Rosa, waarnemend beleidsadviseur: "Ieder mens heeft het recht om tegen uitbuiting te worden beschermd. Werken voor CoMensha betekent onderdeel uitmaken van een inspirerende organisatie waar iedereen zich dagelijks voor een beter leven voor slachtoffers van mensenhandel inzet. De medewerkers zijn ontzettend bevlogen. Bovendien is de functie van beleidsadviseur interessant en veelzijdig. Kortom, mijn eerste periode bij CoMensha is goed bevallen! Ik hoop met mijn juridische achtergrond iets te kunnen betekenen voor de verdere ontwikkeling van de organisatie."
 


 


Klik hier om terug te gaan naar nieuwsbrief 2016-1