KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

Update - Expositie 'Open je Ogen! van woensdag 11 tot maandag 30 oktober in Roermond

Update 13 oktober 2017Van woensdag 11 tot maandag 30 oktober staat op het Stationsplein de expositie 'Open je Ogen!'. Deze is gratis te bezichtigen.

De tentoonstelling
bestaat uit 30 indringende portretten die symbool staan voor het feit dat mensenhandel onder onze ogen gebeurt, in Nederland; 30 paar ogen waarin u de duistere wereld van mensenhandel weerspiegeld ziet; 30 zeer schrijnende verhalen van vrouwen, mannen, jongens en meisjes. Echte verhalen, van echte slachtoffers, anno 2017, die de omvang en de diversiteit van mensenhandel in Nederland in beeld brengen. Mensenhandel komt in bijna elke gemeente in Nederland voor. Naar schatting zijn in Nederland zo'n 21.000 slachtoffers van moderne slavernij. Voor meer informatie over de tentoonstelling zie: http://mensenhandel.nl/artikel/detail/update-tentoonstelling-30-portretten

Roermond
is de 15de locatie in Nederland waar 'Open Je Ogen!' voor het publiek toegankelijk is. Eerder was de expositie onder andere te zien in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Maastricht, Den Helder, Leiden, Utrecht, Tilburg en Breda. De fototentoonstelling is een initiatief van Stichting CoMensha, het landelijk coördinatiecentrum tegen mensenhandel. De fototentoonstelling wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met Stichting Open Mind en fotograaf Ernst Coppejans.

Programma opening
Klik hier voor het programma van de opening van de fototentoonstelling op 11 oktober van 15.30 - 17.30 uur in Roermond.

Week van de veiligheid Roermond
Deze expositie maakt deel uit van de activiteiten die in de Week van de Veiligheid in Roermond plaatsvinden. Kijk voor meer informatie over het programma op www.roermond.nl.

Update 13 oktober 2017
Lees hier het nieuwsbericht over de fotoreportage op de website Roermond Nieuws.nl

Lees hier meer informatie op de website van stichting Open Mind