RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

Het nieuwe gezicht van CoMensha

CoMensha heeft een vernieuwde website en een nieuw logo! De nieuwe website kenmerkt zich door een moderne vormgeving, duidelijke structuur, heldere navigatie en veel nieuwe mogelijkheden. Op de website is informatie over de zorg, hulpverlening en opvang van slachtoffers, actuele cijfers over de aard en omvang van mensenhandel en trends en ontwikkelingen te vinden.

Het nieuwe logo benadrukt de doelgroep voor wie CoMensha iedere dag hard aan het werk is: mensen. Ons werk heeft als doel om mensen, de slachtoffers van mensenhandel, te helpen. Het logo zegt ook iets over de veelzijdigheid van de organisatie, de vele inspanningen in Nederland en daarbuiten en over de slachtoffers zelf. Mensenhandel is niet aan landsgrenzen gebonden. CoMensha geeft slachtoffers van mensenhandel een gezicht.

Neem een kijkje op www.comensha.nl. Daar vindt u meer over CoMensha. Over wat we doen, hoe we het doen en vooral: waarom. Heeft u vragen over onze organisatie of de website? Laat het ons weten via info@comensha.nl.

Wilt u regelmatig nieuws ontvangen van CoMensha? Meld u dan via de website aan voor onze nieuwsbrief: http://mensenhandel.nl/nieuwsbrief.