RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

Impressie van de Ontmoetingsdag 2017

CoMensha heeft op 4 oktober wederom de Ontmoetingsdag georganiseerd voor slachtoffers van mensenhandel. Aldith Hunkar, ambassadeur van CoMensha, was onze sprankelende dagvoorzitter. Ongeveer 100 mannen en vrouwen, 15 kinderen en 25 hulpverleners waren aanwezig op de mooie, sfeervolle locatie van Het Huis Utrecht.

Het was een inspirerende dag waar er volop ruimte was voor verbinding tussen slachtoffers onderling, het delen van ervaringen en ook om samen plezier te maken. In de ochtend konden de deelnemers ontspannen op de yogamat, swingen op salsa, opgaan in schilderen of hun kracht vergroten bij zelfverdediging. Na een heerlijke lunch volgde een gezamenlijke creatieve workshop waarbij deelnemers een rugzak personaliseerden tijdens een gesprek over eigen kracht, passies en toekomstdromen.

Het was een dag van waardevolle ontmoetingen en persoonlijke verhalen van veerkrachtige mensen. Een uitgebreid (foto)verslag volgt.

Wij willen heel graag de volgende mensen en organisaties bedanken, zij hebben ons geholpen om de Ontmoetingsdag 2017 tot een groot succes te maken!

@HetHuisUtrecht voor de mooie, sfeervolle locatie en de geweldige service.
@L'Oréal Nederland voor de mooie beautyproducten voor in de goodiebags voor de deelnemers.
@De studenten en begeleiders van de sprintklas Pedagogisch Werk van het @ROC Midden-Nederland voor hun zorgvuldige voorbereiding, enorm goede zorgen en de leuke activiteiten voor de kinderen.
@ColetteSol voor de donatie van kleding en schoenen voor de deelnemers.
@Sameena en @Edith-Bernadette voor hun krachtige, persoonlijke verhalen en hun inspirerende aanwezigheid.
De enthousiaste workshopleiders van @Yogaya, @UnionSalsaDanceCompany, @SilatPerisaiDiriNederland, Schilderen is doen!, en onze eigen Sandra van den Berg die de workshop voor hulpverleners leidde.

En last but not least, deze gouden vrijwilligers!
Sanne (@Coaching met Sanne), Marian, @Teodora, @Marloes, Patrice, Annemiek, Amanda, Min & Adelheid (@StappenNemen).
Foto's werden net als vorig jaar gemaakt door fotograaf Geert de Jong van @Cheeseworks.

Trouw
Op de website van Trouw is op 5 oktober 2017 een artikel over de Ontmoetingsdag 2017 gepubliceerd.