LEO
Maandenlang leefde ik in mijn vrachtwagen
LEO

Archief - 9 februari: Informatiebijeenkomst Landelijke Implementatie Safe Future Methodiek

9 Februari 2016

Locatie: Huis voor de Gezondheid, Stationsplein 121, 3818 LE Amersfoort

Op dinsdag 9 februari 2016 tussen 13.00 en 16.30 vindt in Amersfoort een informatiebijeenkomst plaats over de Landelijke Implementatie van de Safe Future Methodiek.

De Safe Future Methodiek is ontwikkeld binnen het pilot Safe Return Project en maakt veilige terugkeer en re-integratie bespreekbaar, vanaf het begin van de begeleiding, met buitenlandse slachtoffers van mensenhandel, huiselijk geweld en andere kwetsbare groepen met verblijfsproblematiek.

De bijeenkomst is bedoeld voor opvanginstellingen en gemeenten die interesse hebben om de methodiek ook binnen hun instelling en gemeente toe te passen.

Tijdens de informatiemiddag zal de toepassing van de Safe Future Methodiek in de praktijk worden toegelicht door opvanginstellingen die er al mee werken. Ook wordt inzicht gegeven in de belangrijkste resultaten van de pilotfase, waarin de begeleiding van cliënten nader is onderzocht. Daarnaast zal worden gepeild in welke vorm de landelijke implementatie het beste kan worden gegoten. Daarbij wordt nadrukkelijk ook gekeken naar een eigen bijdrage van geïnteresseerde opvanginstellingen en betrokken gemeenten.

AanmeldenUpdate - Aanmelden niet meer mogelijk -
U kunt zich aanmelden voor deze informatiebijeenkomst via het secretariaat van CoMensha onder vermelding van uw:
naam
organisatie
functie.

Meer informatie over het Safe Return Project en de Safe Future Methodiek vindt u in deze infosheet.

Hier vindt u het programma van de informatiemiddag.

Klik hier voor een rechtstreeks link naar de Safe Future Methodiek en het Veldonderzoek naar implementatie van de methodiek.

Klik hier voor een rechtstreekse link naar de Safe Future methodiek in het Bulgaars.