JILL
Het belangrijkste is dat ik mijn vertrouwen weer terug krijg JILL

Joost de Bruin benoemd als nieuw lid van de Raad van Toezicht

Op 28 november 2016 is Joost de Bruin benoemd als nieuw lid van de Raad van Toezicht van CoMensha. Met zijn benoeming wordt invulling gegeven aan de vacature die was ontstaan voor het aandachtsgebied Financiën en Risicomanagement. Wij zijn zeer blij met de komst van Joost de Bruin.

Joost de Bruin heeft zijn studie genoten aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in 1999 afgestudeerd als Bedrijfseconoom. Na zijn studie heeft Joost diverse posities in het bedrijfsleven bekleed waarbij zijn betrokkenheid in de maatschappij altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. Zo is Joost op jonge leeftijd bij De Sociale Werkvoorziening te Amersfoort (Amfors Groep) werkzaam geweest; eerst als Business Controller, later als Business Manager waarbij hij leiding heeft gegeven aan 180 medewerkers met een arbeidshandicap. Daarna heeft Joost langere tijd bij TNO gewerkt op de afdeling Finance. Hierbij heeft Joost diverse posities bekleed; uiteindelijk is hij bij TNO geëindigd als Corporate Finance Manager op het hoofdkantoor in Den Haag. Sinds augustus 2016 is Joost een nieuwe uitdaging aangegaan en is hij Group Controller bij Ordina NV. Vanuit deze rol is Joost verantwoordelijk voor de control organisatie en financiën van de operatie van Ordina in Nederland.

Joost is samenwonend en heeft drie kinderen; een meisje van 8 jaar en twee jongens van 4 jaar en 10 jaar. Joost is, samen met zijn gezin, lid van Golfclub de Haar en is lid van de Jeugdcommissie. De afgelopen jaren is Joost ook actief geweest als lid en Voorzitter van Ronde Tafel 152 'De Haar' waarbij hij samen met andere leden van deze serviceclub vele events heeft georganiseerd ten gunste van meerdere goede doelen, zowel Nationaal als Internationaal.

Over de reden dat Joost is toegetreden tot de RvT van CoMensha zegt hij het volgende: "Toen ik gevraagd werd voor deze mooie positie heb ik géén moment getwijfeld. Ik kende CoMensha eerlijk gezegd nog niet, maar heb mij uitgebreid laten informeren door Ina Hut (directeur-bestuurder) en Leen Diepenhorst (voorzitter RvT). Het nut en de noodzaak van CoMensha hoef ik niet uit te leggen. Mij inzetten voor de maatschappij is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Vanwege mijn leeftijd moest ik vorig jaar de Ronde Tafel noodgedwongen verlaten; hiermee kwam de vraag om toe te treden tot de RvT van CoMensha precies op het juiste moment. Ik ga met veel energie mijn rol vervullen en ga mijn steentje absoluut bijdragen!"


 Klik hier om terug te gaan naar de Eindejaarsnieuwsbrief 2016-4