RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

Nieuwe website voor CoMensha

Misschien heb je het al opgemerkt: de website van CoMensha heeft een verandering ondergaan! Zowel qua vormgeving als qua techniek zijn er nu meer mogelijkheden. We zijn er erg blij mee!

Zo is er direct op de homepage een duidelijke link naar 'Ik wil een (mogelijke) slachtoffer aanmelden'. Belangrijk omdat er meer zicht op mensenhandel nodig is en daarvoor moeten we ook aard en omvang goed in beeld hebben. 
Verder heeft de Mensenhandel Academy meer mogelijkheden gekregen om allerlei lesmateriaal over het signaleren van mensenhandel overzichtelijk te tonen. Ook is de zoekfunctie uitgebreider en, last but not least, het beheren van de site door CoMensha is veel gebruikersvriendelijker geworden. 

We hebben er het afgelopen kwartaal hard aan gewerkt, maar konden dat logischerwijs niet alleen. Mede dankzij de inzet van Endure Design (vormgeving), Consigo (content marketing) en Stipp (techniek) konden we dinsdag 2 april jl. om 10.00 uur zonder problemen over.  

De werkzaamheden aan onze site houden nu zeker niet op. Zo zullen we de site in het Engels toegankelijk maken, de Mensenhandel Academy verder uitbreiden en meer wezenlijke informatie over mensenhandel - ook van onze ketenpartners - aan bod laten komen, zodat ook onze site de aanpak #samentegenmensenhandel uitstraalt en we (mogelijke) slachtoffers van mensenhandel helpen (voorkomen).

Heb je vragen/opmerkingen of tips? Laat ze weten!