KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

Onderzoek naar mensenhandel-/loverboyproblematiek in de jeugdhulpverlening.

Mensenhandel is een ‘verborgen’ misdaad; moeilijk te herkennen, maar met zeer ernstige consequenties voor de slachtoffers. Juist daarom is het zo belangrijk dat meer professionals de signalen leren herkennen en weten welke stappen te ondernemen.

CoMensha voert samen met de Universiteit van Tilburg een onderzoek uit naar (vroeg)signalering en inzicht in de aard en problematiek van mensenhandel-/loverboyproblematiek in de jeugdhulpverlening.

We hopen met deze vragenlijst informatie te ontvangen van (vele) verschillende professionals in de jeugdhulpverlening. Afhankelijk van je ervaring met mensenhandel in het werk duurt het invullen van de vragenlijst ongeveer 10-25 minuten.

Vul de vragenlijst hier in. Ook toegankelijk met een smartphone of tablet. We willen je vragen om de vragenlijst voor 27 januari in te vullen.

Ook wanneer je (nog) niet te maken hebt (gehad) met slachtoffers van mensenhandel in je werk, kan jouw bijdrage aan ons vragenlijstonderzoek belangrijke informatie opleveren!

Met jouw hulp hopen we de toekomstige ondersteuning aan slachtoffers van mensenhandel te verbeteren. Bij voorbaat hartelijk dank voor je hulp.

 

Lees hier meer over het project.