KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

Onderzoeksstagiair Simone - het slachtoffer centraal

In februari is Simone begonnen aan haar onderzoeksstage bij CoMensha. Vanuit haar studie Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft zij een half jaar vrije ruimte om naast haar scriptie iets anders te kunnen doen. Om deze vrije ruimte in te vullen heeft zij er voor gekozen om stagiair te zijn bij CoMensha. Hierbij koppelt zij haar afstudeerscriptie aan een stage.

"Voor mij was het maken van deze keuze gemakkelijk. Vanwege mijn rechtvaardigheidsgevoel en de wil om op te komen voor mensenrechten, had ik al gedurende een lange tijd de wens om stagiair te zijn bij een organisatie die opkomt voor de belangen van slachtoffers van mensenhandel. Uiteraard ben ik daarmee bij CoMensha aan het juiste adres. Door stage te lopen bij CoMensha kan ik leerervaring in de praktijk opdoen en hoop ik uiteindelijk een steentje bij te dragen aan het meer centraal zetten van de belangen van slachtoffers van mensenhandel in de ketensamenwerking."

Simone doet onderzoek naar die factoren die kunnen bewerkstelligen dat het belang van het slachtoffer meer centraal komt te staan in de ketensamenwerking tegen mensenhandel.
 Klik hier om terug te gaan naar nieuwsbrief 2016-1