RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

Ontmoetingsdag 2015

Op 22 oktober vond de jaarlijkse Ontmoetingsdag plaats, een dag speciaal georganiseerd voor slachtoffers van mensenhandel. Het thema van deze dag was "Hoe nu verder?". Hoe ga je verder nadat je slachtoffer van mensenhandel bent geworden en wat heb je nodig?

Dit jaar vond de Ontmoetingsdag plaats in Burgers Zoo in Arnhem. Medewerkers van CoMensha wilden graag dat het een dag en locatie werd die leuk is voor zowel vrouwelijke als mannelijke slachtoffers en ook voor meekomende kinderen. Er waren ruim 175 personen aanwezig op dit evenement.

In de ochtend gaf Corinne Dettmeijer (Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen) een aanmoedigende speech. Daarop volgende een inspirerend verhaal van Edith-Bernadette Poot. Na de ochtendsessie volgde een gezellige en culinaire lunch.

In de middag waren er diverse workshops als Zumba, Indonesische dans, Your Future, Jouw land-mijn land en Your Identity. Ook kwam Lonnie Ballonnie om de kinderen en een ieder die wilde te schminken. De kinderen zagen er prachtig uit. Het was een geweldige dag. Deze geslaagde dag werd afgesloten met een borrel en voor groot en klein waren er goodiebags. Na het programma mochten alle bezoekers vrij het dierenpark in.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door verschillende donateurs en vrijwilligers. Hartelijk dank voor jullie bijdrage en inzet! Wij hopen dat wij volgend jaar weer op jullie mogen rekenen.

CoMensha kijkt uit naar de Ontmoetingsdag 2016!


Deelnemers worden welkom geheten op de Ontmoetingsdag 2015


Corinne Dettmeijer verzorgt de openingsspeech


Zumba workshopimpressie

Klik hier om terug te gaan naar de nieuwsbrief van november 2015.