KIM
Ik stond onder druk van bedreigingen en mijn gevoel van schaamte was groot KIM

Ontmoetingsdag 2020 in andere vorm vanwege Corona

Ieder jaar organiseert CoMensha de Ontmoetingsdag voor slachtoffers/survivors van mensenhandel en hun kinderen. Jaarlijks nemen ongeveer 100 volwassenen en 20 kinderen deel.

Met deze dag willen we hen een plek geven om anderen te kunnen ontmoeten en hun verhaal te delen. Dit doen we door een programma aan te bieden met creatieve en inspirerende workshops. 

Dit jaar heeft de Ontmoetingsdag een andere vorm dan in andere jaren. Wij willen onze bezoekers natuurlijk beschermen tegen COVID-19 en hebben dit jaar de ‘Mini Ontmoetingsdag’ in het leven geroepen. Op ons initiatief organiseert een aantal opvanginstellingen die specifiek survivors voor mensenhandel opvangen, op 14 oktober elk een eigen mini ontmoetingsdag met hun cliënten. Er wordt momenteel van alles georganiseerd, van leuke workshops binnenshuis, tot gezellige activiteiten buitenshuis.  

We hopen dat het een geslaagde dag zal zijn, waarop alle surivors van mensenhandel kunnen genieten van hun dagje uit. En natuurlijk hopen we dat we volgend jaar weer een Ontmoetingsdag kunnen organiseren zoals we dit voorgaande jaren ook deden.

Pers is in strikt overleg welkom, mail hiervoor naar communicatie@comensha.nl