LEO
Maandenlang leefde ik in mijn vrachtwagen
LEO

Ontmoetingsdag FairWork & CoMensha

--- ARCHIEF 2014 --- Onderstaande info is als archief van de Ontmoetingsdag 2014 te lezen. T

Houd dinsdag 3 juni vrij in je agenda, want de jaarlijkse FairWork & CoMensha Ontmoetingsdag voor slachtoffers van mensenhandel komt er weer aan!

Ontmoetingsdag 2014

De Ontmoetingsdag zal plaatsvinden op dinsdag 3 juni 2014 tussen 11:30 en 18:00 uur. In verband met de privacy en/of veiligheid van de cliënten communiceren we de locatie niet naar buiten.
De dag zal in het teken staan van ontmoeting, ontspanning én informatie. We zijn druk bezig een gevarieerd programma samen te stellen, met zowel workshops waar cliënten iets van kunnen leren als workshops die ontspannend of gewoon leuk zijn. Verder organiseren we verschillende activiteiten in de centrale zaal en aan het eind van de dag kan daar weer flink gedanst worden!

Natuurlijk bieden we ook de hulpverleners die als begeleiders meekomen een lunch én een interessante training aan.


Aanmelden vanaf half april

Half april is het programma klaar en ontvangen jullie de officiële uitnodiging om te verspreiden onder jullie cliënten. Net als andere jaren kunnen cliënten zich via hun hulpverleners opgeven. We hebben ook dit jaar plek voor maximaal 120 cliënten. Reiskosten van cliënten kunnen achteraf gedeclareerd worden.

FairWork en CoMensha gaan er ook dit jaar weer voor om er een fantastische dag van te maken!


Vrijwilligers kinderopvang gezocht!

Voor cliënten met kinderen wordt kinderopvang op locatie geregeld. We zoeken daar nog een flink aantal vrijwilligers voor, dus laat het ons alsjeblieft weten als je geschikte mensen kent of tips hebt.