LEO
Maandenlang leefde ik in mijn vrachtwagen
LEO

Ontmoetingsdag voor slachtoffers van Mensenhandel

Op 22 oktober organiseert CoMensha de jaarlijkse gratis Ontmoetingsdag voor overlevers/slachtoffers van mensenhandel. De Ontmoetingsdag staat in het teken van informatie, cultuur en plezier, met diverse workshops, lekker eten en muziek. Dit jaar is gekozen voor een speciale locatie, namelijk een dierenpark in Nederland. Meer details worden een dag van te voren doorgegeven aan je hulpverlener.
Programma
Om 11.00 uur hebben we een gezamenlijke opening, deze wordt opgevolgd door een uitgebreide warme lunch. Daarna kan je twee workshops volgen. Bijvoorbeeld de workshop "Mijn rechten in Nederland', waarin een advocaat vertelt welke rechten je hebt. Of de workshop "Your Future", waarin wordt gekeken wat je nu nodig hebt om je gedroomde toekomst vorm te geven? Er zijn twee rondes met workshops en je kan zelf aangeven welke workshop je wil volgen. We doen ons uiterste best om je in te delen op de workshop die jij zou willen volgen. Vanaf 15.15 uur mag je vrij door het dierenpark lopen.

Workshops
Voor meer informatie over de workshops kun je kijken op de website van CoMensha www.comensha.nl/workshopsontmoetingsdag

Geen oppas kunnen regelen?
Tijdens het festival is er kinderopvang geregeld. Je zoon/dochter zal tot 15.15 uur worden opgevangen door vrijwilligers. Je kan je kind aan het begin van het festival naar de opvang brengen. Gedurende de dag kan je niet naar de opvang.
Voor de kinderen is een speciaal programma gemaakt. Er komt ook een clown die de kinderen zal sminken. De kinderen krijgen een kindermenu met frietjes, drinken, snack en een ijsje. Een dag vol verassingen. Kan je kindje nog geen frietjes eten, dan is de voorwaarde voor de opvang dat je eigen voeding meeneemt. Tevens vragen we ouders om voldoende luiers mee te brengen en schone kleding. Dit hebben we namelijk niet.

Aanmelden
Meld je snel aan door met je hulpverlener het aanmeldformulier in te vullen via www.comensha.nl/aanmeldenontmoetingsdag
Aanmelden voor 1 oktober 2015

Heb je nog vragen?
Mail dan naar: n.rath@comensha.nl onder vermelding van "Ontmoetingsdag 2015". Je vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Download hier de printversie van de uitnodiging.