KIM
Ik stond onder druk van bedreigingen en mijn gevoel van schaamte was groot KIM

Ontmoetingsdag voor slachtoffers van mensenhandel

Op woensdag 4 oktober 2017 zal de jaarlijkse Ontmoetingsdag voor slachtoffers/survivors van mensenhandel en hun kinderen weer plaatsvinden.

Tijdens deze dag worden alle deelnemers in het zonnetje gezet. Deelnemers kunnen verschillende workshops volgen, zoals dans, zelfverdediging of iets creatiefs. Er is lekker eten en muziek en ook voor de kinderen is er entertainment. Er komen inspirerende sprekers en dit jaar zal er op verzoek van de deelnemers meer nadruk liggen op onderlinge uitwisseling. Met ruim 100 deelnemers en ongeveer 30 kinderen is het festival ieder jaar weer een groot succes!

Op 1 augustus 2017 opent de inschrijving via onze website. Het definitieve programma zal ook op die datum bekend worden gemaakt. Slachtoffers kunnen zich aanmelden via hun hulpverlener of opvanginstelling. Kijk hier naar een impressie van voorgaande Ontmoetingsdagen!

Mocht je een donatie willen doen zodat we deze dag tot een nog groter succes kunnen maken, kijk dan hier hoe je kunt bijdragen! Voor vragen kun je mailen naar ontmoetingsdag[at]comensha.nl.
 Klik hier om terug te gaan naar nieuwsbrief 2017-2