JILL
Het belangrijkste is dat ik mijn vertrouwen weer terug krijg JILL

Onze Joyce, Marcel en Erin liepen 40 km voor vluchtelingen

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 junijl. liepen onze collega's Joyce, Marcel en Erin 40 km van Nijmegen naar Arnhem tijdens de Nacht van de Vluchteling. Namens CoMensha vroegen ze hiermee aandacht voor de schrijnende situaties waar mensen ook tijdens hun vlucht mee te maken kunnen krijgen, zoals mensenhandel. CoMensha is trots op haar toppers!

Om 0.00 uur vertrokken onze drie sportieve collega's gezamenlijk. Toen er uiteindelijk zo'n 30 km opzat, moest Marcel wat gas terug nemen. Joyce en Erin kwamen tegen 09.30 uur aan in Arnhem en werden hartelijk door burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem verwelkomd. Marcel arriveerde een uurtje later en maakte dankbaar gebruik van de goede verzorging door de EHBO en een sportmasseur. 

NvdV3 NvdV2

“Het was een pittige tocht, een prachtige route en heel bijzonder om met zo’n grote groep – ruim 800 mensen – te lopen voor het goede doel. Dankzij alle donaties aan Team CoMensha hebben we ons streefbedrag van 500 euro ruim verdubbeld!” aldus Erin.

In totaal is er maar liefst 1,5 miljoen euro opgehaald. Stichting Vluchteling biedt vluchtelingen wereldwijd o.a. noodhulp in de regio. Wil je ook nog doneren? Dat kan! Ga naar de site van Nachtvandevluchteling.  .