KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

Persbericht: COMFORT GIRLS

Ruim 5 miljoen mensen zijn in de afgelopen 15 jaar verhandeld van Rusland en Oost-Europa naar andere delen van de wereld, waaronder de Wallen in Amsterdam. JASON GWEN | ARNHEMS Work komt dit seizoen met de 5 uur durende pop-up bar installatie uit de nabije toekomst, COMFORT GIRLS. De installatie is tijdens het Amsterdam Fringe Festival 8 dagen lang te zien in Theater Oostblok in Amsterdam. De premiére was op vrijdag 8 September van 18.00-23.00, non-stop. Aansluitend aan de premiére volgde er een late-night talk show met o.a. CoMensha, onderdeel van LA STRADA, een NGO die in 9 Europese landen vecht tegen mensenhandel. De hele tour is volledig gratis te bezoeken.

KARAOKE OM BARS uit Vietnam is de hoofdinspiratie voor de uitvoeringsvorm. Bars waar mannen komen om bier te consumeren, en om daarbij seksueel bevredigd te worden door de bedieners tijdens de consumptie. In deze nieuwe vorm gaat het ensemble op zoek naar de intimiteit die de acteurs wel aan de kijker kunnen bieden, zonder de seks.

Het werk wil de horeca ende sekswerkersindustrie ontleden én vieren, waarbij de bevraging op de status van een professie op de kaart wordt gezet.

In oktober volgt er een internationale premiére in een treinwagon, nabij Hamburg, Duitsland.

Voor meer informatie en de tourdata, zie het facebookevent& www.JASONgwen.com.

Bekijk hieronder de teaser op YouTube.