RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

Save the date: 24 mei Congres mensenhandel in Tilburg

De gemeente Tilburg kondigt een congres aan op vrijdag 24 mei 2019 tijdens een speciale 'Week van de Mensenhandel' in Tilburg. Op dit het congres informeert de organisatie leiders en beleidsmakers van gemeenten en samenwerkingspartners (politie, OM, RIEC, Veilig Thuis, Sterk Huis, Zorg- en Veiligheidshuis, scholen, maatschappelijke organisaties) over verschillende aspecten van mensenhandel.

Het congres heeft als doel met de aanwezigen in gesprek te gaan over de lijn(en) die de gemeente Tilburg kan kiezen in de gezamenlijke aanpak van deze vorm van criminaliteit. Ook CoMensha zal ook op het congres spreken. Noteert 24 mei alvast in uw agenda!

#OpenJeOgen voor mensenhandel
Vanwege de 'Week van de mensenhandel', zal ook de fototentoonstelling Open Je Ogen van 20 mei - 11 juni 2019 in Tilburg te zien zijn. De opening vindt plaats op maandag 20 mei a.s. waarbij onder meer onze directeur-bestuurder Ina Hut en professor Conny Rijken, hoogleraar Human Trafficking en Globalization van Tilburg University een bijdrage zullen leveren. Meer informatie volgt. 

Aanmelden
De gemeente Tilburg heeft meerdere ketenpartners rechtstreeks uitgenodigd. Interesse om er ook bij aanwezig te zijn? Aanmelden kan via een mailtje naar hadeline.vorselaars[at]tilburg.nl