RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

Save the date: Ontmoetingsdag voor slachtoffers mensenhandel op 10 oktober 2018

Op woensdag 10 oktober 2018 is het weer zover: de jaarlijkse ontmoetingsdag voor slachtoffers van mensenhandel en hun kinderen wordt dan gehouden! Dit jaar hebben we als thema gekozen: 'expressie via dans & muziek'. Noteer de datum dus vast in je agenda¦

De ontmoetingsdag is bedoeld voor slachtoffers, jong en oud(er), die in de afgelopen jaren bij CoMensha zijn aangemeld. Samen met hun hulpverlener(s) zijn mannen, vrouwen en (hun) kinderen van harte welkom om deze inspirerende dag mee te maken.

De dag vindt plaats op een mooie, centrale locatie in Nederland die goed bereikbaar is met het OV en met de auto. Vanuit veiligheidsoverwegingen zal de locatie vooraf niet bekend worden gemaakt.

Volg ons op social media en houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het event. Hierop zal ook de startdatum van de inschrijving bekend gemaakt worden.

Let op: aanmelding kan alleen gedaan worden door hulpverlenende organisaties. Net als vorige jaren hebben we weer 100 plekken. Heb je vragen? Dan kun je altijd mailen naar Joyce Tacl en/of Erin van de Weijer via ontmoetingsdag@comensha.nl.

Wil je weten hoe het voorgaande jaren was? Lees dan onze impressies van de eerdere ontmoetingsdagen.
 Dit artikel is opgenomen in de nieuwsbrief april 2018