RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

Update - Shoe designer Colette Sol doneert winstmarge fashionable laarsjes aan CoMensha

Update - 27 januari 2017
Aantal impressiefoto's van de lancering van de laarsjes op maandag 23 januari jl. in de Modefabriek in Amsterdam.
impressiefoto's lancering laarsjes colette sol voor CoMensha op 23 januari 2017

impressiefoto's lancering laarsjes colette sol voor CoMensha op 23 januari 2017

impressiefoto's lancering laarsjes colette sol voor CoMensha op 23 januari 2017

YouTube filmpje van uitzending SBS6 over lancering van de vier laarsjes
uitzending SBS6 op Youtube

Klik hier om het filmpje te bekijken.

Persbericht Colette Sol
Tv-presentatrice Sandra Schuurhof ontwerpt bijzondere bootie met shoe designer Colette Sol voor stichting CoMensha


Waar de passie van twee vriendinnen - journaliste en tv-presentatrice Sandra Schuurhof en shoe designer Colette Sol - al niet toe kan leiden: fashionable laarsjes, waarvan de gehele winstmarge (‚80!) naar het goede doel gaat. Een stoer en tegelijkertijd elegant ontwerp. Gemaakt van het zachtste leer en natuurlijk voorzien van een perfecte pasvorm. Een fashion must have! 

Samenwerking voor het goede doel

De samenwerking van Sandra en Colette heeft geresulteerd in een bijzondere bootie. Bijzonder vanwege het modieuze uiterlijk en de uitzonderlijke kwaliteit van het laarsje, maar absoluut ook bijzonder, omdat met de verkoop van het laarsje een goed doel wordt gesteund. Het Nederlandse schoenenmerk Colette Sol steunt al jaren vol passie goede doelen. Van deze Female Freedom Collection, CS by Sandra, zoals het laarsje voluit heet, gaat per verkocht paar laarsjes € 80 naar Stichting CoMensha. Deze Nederlandse hulporganisatie coördineert de opvang van slachtoffers van vrouwenhandel in Nederland. Met het kopen van een paar laarsjes helpt men deze getraumatiseerde vrouwen een stabiele en nieuwe toekomst op te bouwen. 
Sandra Schuurhof: "Ik hou van mode en toen Colette mij vertelde dat ze Stichting Comensha wilde ondersteunen met een nieuw laarsje, was ik meteen enthousiast. Ik wilde haar graag helpen. Zo kwamen we op het idee samen een nieuw model te gaan ontwikkelen. Wat een geweldig avontuur is het geworden! Het is mij vooral te doen om de slachtoffers van vrouwenhandel te helpen. Deze vrouwen verdienen een beter leven. En hoe meer ik de schokkende feiten over mensenhandel leer kennen, hoe vastberadener ik ben om dit samen met Colette onder de aandacht te brengen en de positie van deze vrouwen te verbeteren." 

Designer Colette Sol: "Colette Sol shoes is een jong Nederlands merk dat het ontwerpen en maken van trendy schoenen combineert met maatschappij verbeterend ondernemen. Middels onze eigen Foundation steunen wij goede doelen. Dit laarsje, dat Sandra en ik samen hebben ontworpen, is het eerste model waaraan een concreet doel is verbonden. De Nederlandse stichting CoMensha gaat het geld gebruiken voor de inrichting van de opvanghuizen waar slachtoffers van vrouwenhandel worden opgevangen." 
Het resultaat: een glamorous laarsje van prachtig leer, met suéde hiel en printje van slangenleer op de neus, versierd met studs. Een elegante leren bootie
met een kleinhakje van 1 cm. En natuurlijkhet belangrijkste:ze lopen fantástisch!

Mede dankzij het zachte binnenzooltje van Colette Sol shoes. Je outfit leeft direct op met deze CSby Sandraaan je voeten. 
De twee dames zijn zichtbaar trots op het nieuwe ontwerp. De CS by Sandra is onderdeel van de Female Freedom Collection en is verkrijgbaar in vier kleuren in winkels en in de webshop van ColetteSol.com voor ‚169,95.

Hieronder de vier laarsjes die via de webshop van Colette Sol te bestellen zijn. En daaronder een aantal foto's van Sandra Schuurhof met de laarsjes van Colette Sol.
Foto's zijn afkomstig van Colette Sol.

colette sol laarsjes marine en black

Colette Sol laarsjes black en silver

Sandra Schuurhof met laarsjes van Colette Sol

Sandra Schuurhof met laarsjes van Colette Sol

Sandra Schuurhof met laarsjes van Colette Sol

Sandra Schuurhof met laarsjes van Colette Sol

Sandra Schuurhof met laarsjes van Colette Sol
 


 


Waar de passie van twee vriendinnen - journaliste en tv-presentatrice Sandra Schuurhof en shoe designer Colette Sol - al niet toe kan leiden: fashionable laarsjes, waarvan de gehele winstmarge (‚80,-!) naar Stichting CoMensha gaat. Een stoer en tegelijkertijd elegant ontwerp. Gemaakt van het zachtste leer en natuurlijk voorzien van een perfecte pasvorm. Een fashion must have!

Maandag 23 januari wordt het laarsje gelanceerd op de Modefabriek in Amsterdam in het bijzijn van de pers en vele bekende Nederlanders.

Vanaf 24 januari zal het laarsje, dat CS by Sandra genoemd wordt, te koop zijn via www.ColetteSol.com en in een aantal boetieks in Nederland en Zwitserland.


CoMensha is erg blij met dit initiatief en deze samenwerking.

Sandra Schuurhof en shoe designer Colette Sol