KIM
Ik stond onder druk van bedreigingen en mijn gevoel van schaamte was groot KIM

STAND UP Against Human Trafficking

by becoming an everyday hero
FAWCO and The FAWCO Foundation Symposium
8 “ 9 oktober, 2016
Nieuwspoort, Den Haag

Door FAWCO mensenrechten projecten op het gebied van mensenhandel in de seksuele en arbeidsuitbuiting realiseerden we ons dat de meeste "geredde" mensen letterlijk in lichaam, geest en hart gebroken zijn door hun mensenhandelaren. Dit betekent dat het percentage van de mensen die zijn gered uit de mensenhandel en die in staat zijn om te leven "zonder angst en mogelijkheden vinden voor werk" schrikbarend laag is.

Wij zijn van mening dat het verhogen van het bewustzijn over de beschikbare instrumenten op individueel, familie, gemeenschap, bedrijven, nationaal en internationaal niveau, een dramatische impact op het verhogen van het percentage van de duurzame redding zal hebben. De enige manier om bij mensen bewustwording te bewerkstelligen is om ze uit te nodigen voor een instrument te kiezen dat bij hen past. Het thema van onze Symposium was Sta op tegen Mensenhandel (seks en arbeid) en wees een 'alledaagse held. "
Onze sprekers waren gericht op hulpmiddelen voor duurzame verandering voor overlevenden van mensenhandel uit seksuele en arbeidsuitbuiting. Tijdens het symposium waren diverse multimedia presentaties, persoonlijke verhalen over de redding en herstel van slachtoffers van mensenhandel, de strategie en de instrumenten die worden gebruikt door anti-mensenhandel organisaties, een netwerk forum, en een interactieve publieke discussies. Het symposium gefaciliteerde een openhartige uitwisseling van meningen en informatie, nieuwe inzichten en praktische toolkits voor de deelnemers

FAWCO!

Hyperlink:
https://www.fawco.org/symposium

Onderstaande foto's zijn afkomstig van Fawco.
Fawco symposium 8 en 9 oktober 2016 Nieuwspoort Den Haag: Stand up against Human Trafficking

Fawco symposium 8 en 9 oktober 2016 Nieuwspoort Den Haag: Stand up against Human Trafficking

Fawco symposium 8 en 9 oktober 2016 Nieuwspoort Den Haag: Stand up against Human Trafficking