KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

Vacature Zorgcoördinator slachtoffers van mensenhandel in Zeeland

 

(32 tot 36 uur)

Heb jij kennis van en affiniteit met het bestrijden van mensenhandel? Heb je ervaring in het zorg- en veiligheidsdomein? Ben jij bekend met strafrechtelijke dwangmaatregelen en het werk van politie, justitie en reclassering? Heb je kennis van de sociale kaart van Zeeland en wil je slachtoffers van mensenhandel graag een nieuwe start bieden? Dan is dit de vacature voor jou.

In Zeeland zoeken ze een vakkundige zorg coördinator. De zorgcoördinator is het eerste aanspreekpunt voor slachtoffers in de regio. Als coördinator zorg je ervoor dat de juiste procedures worden opgestart en voer je hier de regie op. De zorgcoördinator zorgt er ook voor dat de coördinatie van de ondersteuning en de begeleiding van slachtoffers goed verloopt. Vanaf het moment van aanmelding tot en met het afsluiten van het traject.

CoMensha is voorzitter van het Zorgcoördinatoren Overleg en werkt nauw samen met de verschillende zorgcoördinatoren in Nederland. Ons streven is een landelijk dekkend netwerk. Helaas is nog niet in alle regio's een zorgcoördinator aanwezig, maar daar komt in Zeeland dus verandering in!

Ga jij met ons de strijd aan tegen mensenhandel?
Zie hier de vacature.