LEO
Maandenlang leefde ik in mijn vrachtwagen
LEO

Video: onze collega Noura over haar werk bij CoMensha

Het ministerie van Justitie en Veiligheid maakt portretvideo's van mensen bij organisaties die zich inzetten tegen mensenhandel. Over wat ze doen, wat ze tegenkomen in het werk, met welke dilemma's ze te maken hebben, wat ze voldoening geeft.

Wij zijn trots op onze collega Noura, adviseur aanpak mensenhandel, die over haar werk bij CoMensha vertelt. Zo zet ze zich o.a. in op onze helpdesk die onder andere (mogelijke) slachtoffers van mensenhandel registreert, onderhoudt ze contacten met tal van ketenpartners en zit ze namens CoMensha ook het Landelijk Zorgcoördinatorenoverleg voor.

Eerder kwamen Warner ten Kate/officier van justitie, Maarten van Boekel/teamchef van politie AVIM en Marco Smits/inspecteur bij ISZW aan het woord.

Bekijk hier de video met Noura.

Op de site van de rijksoverheid zijn ook de andere portretten te vinden. Het ministerie heeft vanwege Internationale Vrouwendag 8 maart 2019 ook een mooie compilatievideo gemaakt van 'heldinnen die werken aan een veilige en rechtvaardige samenleving'. Ook Noura is te zien op de video via Twitter en LinkedIn