JILL
Het belangrijkste is dat ik mijn vertrouwen weer terug krijg JILL

Nacht voor de Vluchteling: Erin, Joyce, Marcel en Sameena doen mee

Mensen op de vlucht kunnen onze steun gebruiken, want ze kunnen op hun vlucht te maken krijgen met schrijnende situaties, zoals mensenhandel. Onze collega's Erin, Joyce en Marcel, maar ook Sameena van der Mijden, Nederlands Kampioene 100 km, lopen (rennen) mee op de evenementen van Stichting Vluchteling. Loop of ren je niet mee, maar wil je wel helpen? Je kunt ze sponsoren!

Wandelen in de Nacht van de Vluchteling
Dit jaar is het een jubileum van de 'Nacht van de Vluchteling' van Stichting Vluchteling; het is de 10de editie en er doen ruim 7.000 deelnemers mee. Drie daarvan zijn onze Erin van de Weijer, Joyce Tacl & Marcel Flohr en we volgen bij CoMensha met gepaste trots hun voorbereidingen!

Deze CoMensha-sportievelingen lopen in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni a.s. de langste afstand, namelijk 40 km en ze hebben gekozen voor het traject van Nijmegen naar Arnhem. Zij zouden graag gesponsord willen worden. "Elke euro is welkom!", meldde Erin laatst al op LinkedIn. Als je onze drie wandelaars wilt helpen, zodat zij op hun beurt Stichting Vluchteling weer financieel kunnen helpen, kun je klikken op hun speciale sponsorlink. 

Foto Sameena Ultrarunnen met Sameena
Vooraf aan de nacht houdt Stichting Vluchteling op 22 mei a.a. nog de Ultrarun van de Nacht van de Vluchteling. 'Onze' Sameena doet mee aan deze speciale hardloopwedstrijd. CoMensha werkt met haar samen in de strijd tegen mensenhandel; Sameena heeft hier zelf mee te maken gehad. 

Sameena rent vanaf Haarlem via Amsterdam, Hilversum, Amersfoort, Ede, naar Arnhem en finisht ongetwijfeld in een mooie tijd bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) in Nijmegen. Een afstand van maar liefst 150 km. 

Sameena wil ook graag worden gesponsord, maar zou het ook heel leuk vinden als andere hardlopers een poosje met haar meerennen of gewoon aanmoedigen. Bekijk hier haar bericht met meer info en de mogelijkheid om te sponsoren. 

 


(Bron hoofdfoto: www.nachtvandevluchteling.nl)