JILL
Het belangrijkste is dat ik mijn vertrouwen weer terug krijg JILL

Voorlichting en Training

CoMensha geeft voorlichting, deskundigheidsbevordering en trainingen. Op de website van CoMensha is een actueel overzicht te vinden van voorlichtingen en trainingen die wij hebben verzorgd.

In 2015 heeft CoMensha meer dan 40 algemene voorlichtingen gegeven over mensenhandel, de werkzaamheden van CoMensha en opvang. Daarnaast zijn er samen met het EMM trainingen gegeven aan al het COA personeel en is op de politieacademie een aantal trainingen gegeven aan rechercheurs.

Ook heeft CoMensha in het buitenland verschillende voorlichtingsactiviteiten verricht. Er zijn bijeenkomsten bijgewoond in o.a. Praag, Curaçao, Stockholm, Tallinn en twee in Berlijn. Tijdens deze bijeenkomsten is gesproken over de Wet bescherming persoonsgegevens, de werkzaamheden van CoMensha, het Zweedse versus het Nederlandse model en mensenhandel in het algemeen.

Aanbod
Hieronder een overzicht van een greep uit ons trainingsaanbod. Mocht hieronder niet de training staan die u graag zou willen, bel dan naar CoMensha. Grote kans dat we die training wel aanbieden.
Klik hier voor het overzicht van onze trainingen.

Aanmelden of meer informatie
Mocht u een training willen voor uw medewerker(s) of voor u zelf, neem dan contact op met de afdeling opleidingen en trainingen.
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met onze trainer:
Sandra van den Berg.
s.vandenberg[at]comensha.nl of bel (033) 448 11 86.

Algemene voorwaarden
Download hier de algemene voorwaarden voor de trainingen, cursussen en workshops die CoMensha verzorgt.

Klachtenregeling
Download hier de Klachtenregeling-CoMensha-23-05-2018.