LEO
Maandenlang leefde ik in mijn vrachtwagen
LEO

Wij ontvangen graag uw aanmeldingen voor 2015

CoMensha brengt de verhalen van (mogelijke) slachtoffers van mensenhandel in beeld. Dit doen wij door aanmeldingen van slachtoffers van mensenhandel te registreren en over hen te rapporteren. Om hen te beschermen doen wij dat anoniem.

Het afgelopen jaar zijn een drietal publieke maandrapportages en het jaaroverzicht 2014 uitgebracht. CoMensha wilt hiermee inzicht geven in de aard en omvang van mensenhandel in Nederland.

In 2014 kregen wij 1.561 meldingen, een stijging van 9% ten opzichte van 2013. Ondanks de stijging van het aantal meldingen zijn veel (mogelijke) slachtoffers (nog) niet in beeld bij CoMensha, omdat niet alle instanties bij ons melden en omdat niet alle slachtoffers worden gesignaleerd. Onze inzet is er dan ook op gericht dat meer instanties bij ons gaan melden, uiteraard met aandacht voor de privacy van de (mogelijke) slachtoffers.

Ook voor dit jaar ontvangt CoMensha graag uw aanmeldingen van (mogelijke) slachtoffers mensenhandel. U kunt uw aanmeldingen tot 1 februari 2016 versturen naar info@comensha.nl. Voor het aanmelden van meerderjarige slachtoffers kunt u ons aanmeldformulier gebruiken. Wij hebben twee soorten aanmeldformulieren; voor minderjarige en meerderjarige slachtoffers.
 


 


Klik hier om terug te gaan naar de eindejaarsnieuwsbrief CoMensha 2015