menu Steun ons
Rahul
Rahul  Mijn verhaal Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten  
Steun de slachtoffers
Nieuws donderdag 6 dec 2018

Terugluisteren: BNR Ask Me Anything over mensenhandelDinsdagochtend 4 december jl. was onze directeur-bestuurder Ina Hut samen met de Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen en Meike Lommers van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) te gast bij Jorgen Raymann van het BNR-programma 'Ask Me Anything' om vragen over mensenhandel van het Nederlandse publiek te beantwoorden.

Dit naar naar aanleiding van de kick-off diezelfde ochtend van het programma Samen tegen Mensenhandel door de staatssecretarissen Mark Harbers (JenV), samen met Tamara van Ark (SZW), Paul Blokhuis (VWS) en Brigitta Tazelaar (plv directeur-generaal BZ).


Op de foto: Meike Lommers van het CCV, Ina Hut van CoMensha en presentator Jürgen Raymann.

Luister hier de uitzending terug.

CoMensha is blij met de aandacht voor de aanpak van mensenhandel, want ook in Nederland gebeurt mensenhandel op grote schaal. Veel meer dan je denkt! We zien maar een topje van de ijsberg. Inzet van een ieder, burger en professional, is nodig om dit probleem aan te pakken.

Kijk op onze speciale pagina hoe je de signalen kunt herkennen en wat je kunt doen. Zie ook de website Wegwijzer mensenhandel.