menu Steun ons
Kim
Kim  Mijn verhaal Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen  
Steun de slachtoffers
Voorlichting vrijdag 8 mar 2019

Video: onze collega Noura over haar werk bij CoMenshaHet ministerie van Justitie en Veiligheid maakt portretvideo's van mensen bij organisaties die zich inzetten tegen mensenhandel. Over wat ze doen, wat ze tegenkomen in het werk, met welke dilemma's ze te maken hebben, wat ze voldoening geeft.

Wij mogen nu vol trots onze collega Noura, adviseur aanpak mensenhandel, presenteren die over haar werk bij CoMensha vertelt. Zo zet ze zich o.a. in op onze helpdesk, onderhoudt contacten met tal van ketenpartners en zit ze namens CoMensha ook het Landelijk Zorgcoördinatorenoverleg voor.

Eerder kwamen Warner ten Kate/officier van justitie, Maarten van Boekel/teamchef van politie AVIM en Marco Smits/inspecteur bij ISZW aan het woord.

Bekijk hier de video met Noura.
Op de site van de rijksoverheid zijn ook de andere portretten te vinden. Het ministerie heeft vanwege Internationale Vrouwendag 8 maart 2019 ook een mooie compilatievideo gemaakt van 'heldinnen die werken aan een veilige en rechtvaardige samenleving'. Ook Noura is te zien op de video via Twitter en LinkedIn