KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

CoMensha Aanpak Mensenhandel Award

Dagelijks maken vele mensen in Nederland zich sterk voor de aanpak van mensenhandel. Dat doen ze vanuit hun eigen drijfveren en kennis, op landelijk en lokaal niveau, namens een organisatie of als individu. Zij inspireren anderen om hun ogen te openen voor mensenhandel. Dat is van groot belang, want alleen samen kunnen we mensenhandel aanpakken.

Ken jij iemand die zich op betekenisvolle wijze inzet voor de aanpak van mensenhandel? Nomineer deze persoon dan nu voor de CoMensha Aanpak Mensenhandel Award! Op 18 oktober, de Europese dag tegen Mensenhandel, reikt CoMensha de onderscheiding uit aan één van de genomineerden, die volgens de jury de Award het meest verdient. De uitreiking van de CoMensha Aanpak Mensenhandel Award is erop gericht om mensen die zich sterk maken voor de aanpak van mensenhandel in het zonnetje te zetten.

Nomineren kan via onderstaand formulier (sluitingsdatum 22 september):

Helaas is inschrijven niet mogelijk op dit moment.

De jury voor de CoMensha Aanpak Mensenhandel Award bestaat uit Ina H.R. Hut (directeur-bestuurder van CoMensha), Gerrit van der Burg (voorzitter van het College van procureurs-generaal OM) en Peter Oskam (burgemeester van Capelle aan den IJssel). Niet volledig ingevulde nominaties worden niet in behandeling genomen.