KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

Studentvragen en stagevacatures

Studentvragen

Ben je student of onderzoeker en heb je een vraag voor CoMensha? Wij helpen studenten en onderzoekers graag verder met hun vragen over mensenhandel, omdat wij bewustzijn en onderzoek op dit gebied willen faciliteren en stimuleren.

Op onze site is al veel informatie te vinden, daarom verzoeken wij je om deze site goed door te nemen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Veel gestelde vragen, de Jaarverslagen - CoMensha en de Wegwijzer Mensenhandel.

Als jouw vraag via deze site niet wordt beantwoord, kun je ons een mailtje sturen via studentvragen@comensha.nl

Student- en onderzoeksvragen kunnen uitsluitend per mail worden gesteld, zodat onze telefoonlijn beschikbaar blijft voor cliëntgebonden vragen.
Wij proberen jouw vraag binnen twee weken te beantwoorden.

Stagevacatures

CoMensha is hét landelijke, onafhankelijke expertise- en coördinatiecentrum dat zich inzet voor de belangen en rechten van slachtoffers van mensenhandel in Nederland.
Bij CoMensha werkt momenteel een kleine twintigtal medewerkers.

Onderzoeksstage
Wil jij je graag inzetten tegen mensenhandel in Nederland en zoek jij een plek om jouw onderzoeksstage uit te voeren? Stuur ons jouw voorstel, dan zullen wij kijken of dit aansluit en of wij de ruimte hebben om jou te begeleiden.

Meeloopstage
Voor meeloop- of snuffelstageplekken bieden wij jaarlijks ruimte voor 1 of 2 creatieve stagiair(s) voor de afdeling Communicatie. Zodra er een vacature vrijkomt kun je deze hieronder vinden.

Voor de overige onderdelen bieden wij geen meeloopstages aan, i.v.m. de kleinschaligheid van de organisatie.

Vacatures
Momenteel hebben wij geen stagevacatures.