LEO
Maandenlang leefde ik in mijn vrachtwagen
LEO

Studentvragen en stagevacatures

Studentvragen

Ben je student of onderzoeker en heb je een vraag voor CoMensha? Wij helpen studenten en onderzoekers graag verder met hun vragen over mensenhandel, omdat wij bewustzijn en onderzoek op dit gebied willen faciliteren en stimuleren.

Op onze site is al veel informatie te vinden, daarom verzoeken wij je om deze site goed door te nemen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Veel gestelde vragen, de Jaarverslagen - CoMensha en de Wegwijzer Mensenhandel.

Als jouw vraag via deze site niet wordt beantwoord, kun je ons een mailtje sturen via studentvragen@comensha.nl

Student- en onderzoeksvragen kunnen uitsluitend per mail worden gesteld, zodat onze telefoonlijn beschikbaar blijft voor cliëntgebonden vragen.
Wij proberen jouw vraag binnen twee weken te beantwoorden.

Stagevacatures

CoMensha is hét landelijke, onafhankelijke expertise- en coördinatiecentrum dat zich inzet voor de belangen en rechten van slachtoffers van mensenhandel in Nederland.
Bij CoMensha werkt momenteel een kleine twintigtal medewerkers.

Meewerkstage
Wil jij je sterk maken voor een wereld waarin mensenhandel tot het verleden behoort? CoMensha heeft vanaf september 2022 één stageplek beschikbaar voor een stagiair communicatie en campagnes. Solliciteren kan tot maandag 6 juni 2022. Bekijk de vacature hier.

Onderzoeksstage
Wil jij je graag inzetten tegen mensenhandel in Nederland en zoek jij een plek om jouw onderzoeksstage uit te voeren? Stuur ons jouw voorstel, dan zullen wij kijken of dit aansluit en of wij de ruimte hebben om jou te begeleiden.

Meeloopstage
Voor meeloop- of snuffelstageplekken bieden wij jaarlijks ruimte voor 1 of 2 creatieve stagiair(s) voor de afdeling Communicatie. 

Voor de overige onderdelen bieden wij geen meeloopstages aan, i.v.m. de kleinschaligheid van de organisatie.