KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

Certificeringsprogramma voor hotels en vakantieparken

No Place for Sex Trafficking

3-logoos-NL-no-table-no-room-no-ride-for-sex-trafficking

Het Platform
Seksuele uitbuiting vindt veelal onder de radar plaats, buiten het zicht van iedereen. Criminele organisaties maken hierbij -onopgemerkt- ook gebruik van hotels en vakantie- parken. Diverse partijen hebben de handen ineengeslagen om dit maatschappelijke probleem aan te pakken. Zij hebben gezamenlijk het platform www.noplaceforsextrafficking.org opgezet. 

No Place for Sex Trafficking is ontwikkeld door What The studio in samenwerking met Defence for Children, het Ministerie van Justitie en Veiligheid en het Openbaar Ministerie, n.a.v. de No Minor Thing challenge van What Design Can Do.

Aanbod Platform
Het platform biedt een E-learning aan voor medewerkers van hotels en vakantieparken. Medewerkers worden zich hierdoor meer bewust van de problematiek van seksuele uitbuiting, leren signalen herkennen in hun werkomgeving en krijgen inzicht hoe ze kunnen handelen in dergelijke situaties. 

In het programma zijn naast feitelijke informatie over het onderwerp ook verhalen opgenomen van slachtoffers, mensenhandelaren en mensen die betalen voor seks. Het programma is gratis te volgen via www.noplaceforsextrafficking.org voor alle hotels en vakantieparken.

Certificering
Hotels en vakantieparken worden van harte uitgenodigd om hun medewerkers de onlinetraining te laten volgen. Als 60% van hun medewerkers de training heeft doorlopen kunnen zij een verantwoordelijkheidscertificaat hiervoor behalen.

Wilt u deelnemen? Klik hier.

Ook voor café’s en restaurants en voor de taxibranche is een E-learning in ontwikkeling