RAHUL
Doodsbang was ik, want ik was inmiddels illegaal en ik had geen idee van mijn rechten RAHUL

Shop Den Haag; Webinars voor Professionals

Shop Den Haag is het expertisecentrum op het gebied van hulp- en dienstverlening aan sekswerkers en slachtoffers mensenhandel. Shop verbetert de positie van (ex)sekswerkers en slachtoffers mensenhandel door het geven van informatie, advies en praktische en psychosociale hulp.

Het kenniscentrum van Shop houdt actuele ontwikkelingen bij, verricht onderzoek naar prostitutie gerelateerde onderwerpen en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Webinars voor professionals
In verband met de Corona crisis heeft SHOP in Den Haag hun kennisbijeenkomsten voor professionals via webinars gegeven. Deze webinars zijn goed ontvangen. Daarom heeft SHOP besloten hun gehéle aanbod te digitaliseren en op deze wijze beschikbaar te maken voor professionals in de regio Haaglanden en Hollands Midden.

Als je interesse hebt wat voor webinars worden aangeboden, bekijk dan onderstaand filmpje en/of neem contact op  met SHOP

Wilt u het filmpje nogmaals zien? Ververs dan deze webpagina via de toetscombinatie <ctrl> en <f5> tegelijk ingedrukt te houden.