KIM
Ik stond onder druk van bedreigingen en mijn gevoel van schaamte was groot KIM

Ik wil een (mogelijk) slachtoffer aanmelden

REGISTRATIE

Wil je een (mogelijk) slachtoffer van mensenhandel aanmelden bij CoMensha? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier graag volledig in en vraag - indien van toepassing - ook expliciet om toestemming met gebruikmaking van de toestemmingsverklaring.
Wij hebben deze informatie nodig om onze registratie compleet te maken, zodat er een helder en duidelijk beeld is van de aard en omvang van mensenhandel in Nederland. Zonder toestemmingsverklaring kunnen aanmeldingen niet worden ingenomen.
Graag het aanmeldformulier én het toestemmingsformulier als aparte bijlage per e-mail aan ons retourneren. Ons e-mailadres is info@comensha.nl.

  • Download hier het aanmeldformulier slachtoffer mensenhandel voor registratie (versiedatum 17-09-2020)
  • Download hier het toestemmingsformulier registratie


ZORGCOORDINATIE/OPVANG VAN (MOGELIJKE) SLACHTOFFERS

Heb je naast de registratie van een (mogelijk) slachtoffer van mensenhandel ook opvang en hulpverlening voor het slachtoffer nodig? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier graag volledig in en vraag ook expliciet om toestemming met gebruikmaking van de toestemmingsverklaring. Wij hebben deze informatie nodig om de coördinatie van opvang en hulpverlening op te pakken.
Zonder toestemmingsverklaring kunnen aanmeldingen niet worden ingenomen. Graag het aanmeldformulier als aparte bijlage per e-mail aan ons retourneren. Ons e-mailadres is info@comensha.nl.

  • Download hier het aanmeldformulier slachtoffer mensenhandel voor opvang en hulpverlening (versiedatum 17-09-2020)
  • Download hier het toestemmingsformulier voor opvang en hulpverlening.


Bij urgente zaken voor opvang van slachtoffers van mensenhandel in de avond, nacht en in het weekend, kan de politie conform protocol rechtstreeks de crisisopvang inschakelen. Daarmee is acute hulp aan slachtoffers van mensenhandel buiten onze bereikbaarheidstijden gewaarborgd.

Meldingen vanuit jeugdzorg
Het digitaal versturen van het aanmeldformulier waarbij er sprake is van (mogelijke) minderjarige slachtoffers, vindt plaats via een beveiligde route binnen JeugdzorgNet.
Indien de organisatie niet is aangesloten bij JeugdzorgNet, mag een ingevuld aanmeldformulier alleen worden verstuurd aan CoMensha binnen een beveiligde omgeving of middels een beveiligde e-mailuitwisseling.

Privacy
Hoe CoMensha omgaat met (bijzondere) persoonsgegevens en de toestemmingsverklaringen kun hier je lezen. Meer inhoudelijke informatie, zie ook het huidige privacyreglement van CoMensha.

Vragen
Heb je vragen? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met op met onze helpdesk via (033) 448 11 86. Onze helpdesk is op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur bereikbaar. Buiten kantooruren kun je altijd mailen: info@comensha.nl. Je vraag wordt de eerstvolgende werkdag opgepakt.