JILL
Het belangrijkste is dat ik mijn vertrouwen weer terug krijg JILL

Open je ogen - bewustwordingscampagne

#OpenJeOgen
CoMensha zet zich in om ketenpartners en het publiek bewust(er) te maken dat er mensenhandel is. Ook in Nederland. We geven daarom voorlichting en trainingen (op maat) en onze bewustwordingscampagne, de fototentoonstelling 'Open je ogen voor mensenhandel', kan ook worden ingezet. 

Dertig verhalen! Dertig zeer schrijnende verhalen van vrouwen, mannen, jongens en meisjes. Echte verhalen, van echte slachtoffers. Velen van hen zitten nog in de beschermde opvang. Zij willen dat jij het weet! Dat je weet dat mensenhandel in Nederland voorkomt en dat je weet wat voor leed dit veroorzaakt.

CoMensha werkt voor deze campagne samen met Stichting Open Mind om mensenhandel bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Stichting Open mind is verantwoordelijk voor het concept en de realisatie van de campagne ‘Open Je Ogen’ voor mensenhandel. Fotografie Ernst Coppejans.

Waar staat onze fototentoonstelling?
Lees hier updates over de rondreizende fototentoonstelling 'Open je Ogen voor Mensenhandel'.

Vlag_-_Nederland_II
#OpenJeOgen
Lees de speciale fotokrant 'Open je ogen voor mensenhandel' met daarin de 30 portretten en verhalen.

Vlag_-_Engeland
#OpenYourEyes

Vlag_Frankrijk
#OuvrezLesYeux

Vlag - Spaans
#AbreTusOjos


Interesse?
Deze reizende tentoonstelling doet zoveel mogelijk gemeenten en organisaties in Nederland aan, wij willen een zo groot mogelijk publiek bereiken.

De tentoonstelling brengt de ernst en de diversiteit van mensenhandel in Nederland in beeld. Hiermee willen wij erkenning en herkenning creëren bij het Nederlandse publiek. Wij bieden deze slachtoffers van mensenhandel een podium om de problematiek van mensenhandel een gezicht te geven. Mannen, maar vooral vrouwen en kinderen zijn - ook in Nederland - slachtoffers van mensenhandel.

Naast de buitententoonstelling, hebben wij ook een binnententoonstelling en een digitale versie beschikbaar. Interesse om de tentoonstelling ook in uw stad of uw organisatie te laten zien? Neem dan contact op met Natasha Huiberts via communicatie@comensha.nl of (06) 44 94 43 42.