JILL
Het belangrijkste is dat ik mijn vertrouwen weer terug krijg JILL

Kennismiddag 22 september 2022 'Criminele uitbuiting van jongeren'

Op donderdag 22 september a.s. van 13.30 - 16.00 uur organiseert CoMensha haar jaarlijkse kennismiddag voor partners in het zorg- en veiligheidsdomein. Thema van dit jaar is 'Criminele uitbuiting van jongeren'. 

Wat: Webinar 'Criminele uitbuiting van jongeren'
Wie: Professionals werkzaam in het zorg- en/of veiligheidsdomein en andere geïnteresseerden
Wanneer: donderdag 22 september 2022
Tijd: 13:30 - 16:00 uur
Waar: Online
Certificaat/bewijs van deelname: nvt

Jongeren en criminaliteit
We horen en lezen de laatste tijd veel over jongeren die in aanraking komen met criminaliteit. Wanneer is er bij criminele uitbuiting sprake van mensenhandel in strafrechtelijke zin? En wat doen we nu met zachte signalen? Criminele uitbuiting is nog een relatief onontgonnen gebied voor politie, justitie en de hulpverlening. 

Tijdens het webinar 'Criminele uitbuiting van jongeren' gaan we dieper in op vragen als: hoe ga je in gesprek met een jongere die in aanraking is gekomen met criminaliteit? Hoe kunnen ketenpartners het best samenwerken om criminele uitbuiting tegen te gaan? Wat is de grens tussen daderschap en slachtofferschap?

Aanmelden
Aanmelden voor dit webinar kan tot uiterlijk dinsdag 20 september 17:00 uur via het webformulier onderaan deze webpagina. Meer informatie over de aanmelding en het progamma volgt later. Heb je vragen? Mail dan naar Pinky Ntoane op p.ntoane[at]comensha.nl of Diede Croes d.croes[at]comensha.nl.

Online evaluatieformulier voor deelnemers
Graag vernemen wij jullie feedback over de Kennismiddag 'Criminele uitbuiting van jongeren'.
Het online evaluatieformulier voor deelnemers kan anoniem worden ingevuld tot 30 september 2022.
Klik hier om het online evaluatieformulier in te vullen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.


Tijdens de vorige editie zijn we dieper ingegaan op het thema 'Daders van Mensenhandel'. Het webinar is terug te kijken op ons kijken op ons YouTube-kanaal.

Helaas is inschrijven niet mogelijk op dit moment.