LEO
Maandenlang leefde ik in mijn vrachtwagen
LEO

Kennismiddag 22 september 2022 'Daders van Mensenhandel'

Op donderdag 22 september a.s. van 13.30 - 16.00 uur organiseert CoMensha haar jaarlijkse kennismiddag voor partners in het zorg- en veiligheidsdomein. Thema van dit jaar is 'Criminele uitbuiting van jongeren'. 

Wat: Webinar 'Criminele uitbuiting van jongeren'
Wanneer: donderdag 22 september 2022
Tijd: 13:30 - 16:00 uur

We horen en lezen de laatste tijd veel over jongeren die in aanraking komen met criminaliteit. Wanneer is er bij criminele uitbuiting sprake van mensenhandel in strafrechtelijke zin? En wat doen we nu met zachte signalen? Criminele uitbuiting is nog een relatief onontgonnen gebied voor politie, justitie en de hulpverlening. 

Tijdens het webinar 'Criminele uitbuiting van jongeren' gaan we dieper in op vragen als: hoe ga je in gesprek met een jongere die in aanraking is gekomen met criminaliteit? Hoe kunnen ketenpartners het best samenwerken om criminele uitbuiting tegen te gaan? Wat is de grens tussen daderschap en slachtofferschap?

Aanmelden voor dit webinar kan vanaf maandag 15 augustus 2022 via onze website www.comensha.nl. Meer informatie over de aanmelding en het progamma volgt later. Heb je vragen? Mail dan naar Pinky Ntoane op p.ntoane[at]comensha.nl en/of naar Erin van de Weijer op e.vandeweijer[at]comensha.nl.

Tijdens de vorige editie zijn we dieper ingegaan op het thema 'Daders van Mensenhandel'. Het webinar is terug te kijken op ons kijken op ons YouTube-kanaal.