KIM
Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM

KIM

Niet jouw schuld

"Het begon allemaal rond mijn vijftiende jaar. Ik werd van een meisje dat altijd op de achtergrond stond een puber die populair was en het zelf allemaal wel beter wist. Opstandig en dwars. Alle boosheid richtte zich op mijn ouders en vooral mijn tweede vader. Bij mijn vriendin ging het thuis ook niet goed en zo kwamen we op straat. Een vriend van haar had wel onderdak voor ons en zo is het begonnen. Ik bleek terecht te zijn gekomen in een donker netwerk. 

Ze kozen voor mij omdat ik iets exotisch had en dat verkocht toen goed. Op bepaalde tijden mocht ik alleen niet in dat huis zijn. Later bleek dat dat te maken had met drugdeals en afspraken met handelaren. Hij belde in de tijd dat ik op straat liep zijn netwerk op waar ik te vinden was. De eerste keer werd ik gepakt in een steegje en zwaar misbruikt. Er werd mij duidelijk gemaakt dat er geen uitweg meer was. Anders zou een familielid ook wat overkomen. Totaal in shock ging ik terug naar zijn huis, naar hem. Mijn nachtmerrie begon. Hij lapte me weer op. Voor de volgende keer. Op een gegeven moment werd ik op straat in een auto getrokken en gedrogeerd. Toen ik bij kwam was ik geketend aan bed. Dit gebeurde steeds vaker en elke keer ging ik weer naar hem. Want hij ving mij liefdevol op. 

In mijn opvoeding had ik meegekregen dat niemand zomaar aan je mocht zitten. Ik deed dan ook niets vrijwillig. Dat heeft me een hoop gekost. Ik was terecht gekomen in de illegale prostitutie waar de meest bizarre praktijken op mij losgelaten werden. Oude vieze mannen en mannen in pak, ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen. Tot de dag van de politie-inval. Ik werd meegenomen en op het bureau werd mij duidelijk gemaakt dat ik te maken had met loverboys. Ik zag zijn naam wel in het systeem staan, maar ik kon het niet bevatten. Hij had mij nooit aangeraakt! 

Omdat ik inmiddels volledig ontspoord was werd ik in een internaat geplaatst. Daar hebben ze me weer gevonden, bedreigd en geprobeerd mee te nemen. Na het internaat kwam ik uiteindelijk op mijzelf te wonen en daar begon de ellende weer! Door middel van groepsverkrachting in mijn eigen huis wist ik dat de ellende alleen maar erger zou worden. Ik heb geprobeerd om hulp te krijgen van de politie maar die kon niet zoveel voor mij betekenen. Ik mocht een nachtje in de cel slapen. Ik raakte meer aan de drank en leerde te overleven. 

Mijn moeder had mij inmiddels weer gevonden en probeerde mij weer terug te halen. Dat duurde even, maar het heeft me uiteindelijk gered. Mijn netwerk werd weer veiliger en daardoor was ik voor de daders minder interessant. Inmiddels ben ik jaren verder en heb voor het eerst een relatie met een man die ik niet meer wegduw. Ik mag met het licht aan slapen en de deur een stukje open hebben zonder dat ik mijzelf daardoor een zwakkeling vind. Met mijn ervaringen strijd ik al jaren door middel van een eigen project dat zich richt op preventie en nazorg. Goede nazorg is erg belangrijk voor slachtoffers! Wat ik hun heel graag wil meegeven is: Vergeet nooit dat praten je in veiligheid kan brengen. Ik heb de bodem gezien, die hoef ik nooit meer te zien!" 

Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen KIM