menu Steun ons
Jill
Jill  Mijn verhaal Het belangrijkste is dat ik mijn vertrouwen weer terug krijg  
Steun de slachtoffers

Hoe nu verder

Hoe nu verder
Voor slachtoffers

CoMensha heeft, in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid en de politie, speciaal voor de slachtoffers van mensenhandel een folder ontwikkeld. De folder genaamd 'Hoe nu verder' informeert slachtoffers over opvang, hulp en begeleiding. De informatie is in vijf talen beschikbaar:

De folder is bestemd voor de slachtoffers van mensenhandel die een gesprek met de politie hebben gehad of dit overwegen te doen. (Mogelijke) slachtoffers van mensenhandel hebben behoefte aan informatie over het gesprek bij de politie en een eventuele aangifte en over opvang en hulpverlening. Met de folder is er landelijk uniforme informatie beschikbaar voor slachtoffers van mensenhandel.

Voor professionals

De website Wegwijzer mensenhandel helpt professionals de juiste ondersteuning voor slachtoffers van mensenhandel te vinden. Op deze site vind je informatie over de verschillende fases en stappen in de ondersteuning van slachtoffers van mensenhandel, de rechten en regelingen die daarbij gelden en over de organisaties die daarbij verder kunnen helpen.
Klik hier om naar de website Wegwijzer Mensenhandel te gaan.


Gerelateerde berichten