menu Steun ons
Kim
Kim  Mijn verhaal Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen  
Steun de slachtoffers

Notarieel schenken

Met een notariële schenking steun je CoMensha op een bijzondere manier. Je geeft ons door de looptijd van minimaal vijf jaar zekerheid van continuïteit en profiteert zelf van een volledige aftrekbaarheid van jouw schenking voor de inkomstenbelasting.

Notarieel schenken is een vorm van geld geven waarbij je jouw gift vastlegt in een notariële akte. In deze akte wordt het bedrag vastgelegd dat je jaarlijks, gedurende minimaal vijf jaar, wilt schenken. De looptijd van vijf jaar is een voorwaarde van de Belastingdienst.

Als je geld wilt schenken is het aantrekkelijker om dit te doen via een notariële akte dan wanneer je een 'gewone' schenking doet. Bij notarieel schenken mag je namelijk het volledige bedrag van de schenking aftrekken van je belastbaar jaarinkomen.Hoeveel je terugkrijgt van uw schenking is afhankelijk van uw inkomen en leeftijd. Je kunt het bedrag berekenen met de Schenkcalculator.

Voor meer informatie over een notariële gift kunt u contact opnemen met CoMensha via (033) 448 11 86 of mail naar donatie[at}comensha.nl.