menu Steun ons
Kim
Kim  Mijn verhaal Ze hebben zich allemaal op afschuwelijke wijze aan mij vergrepen  
Steun de slachtoffers

Steun ons

CoMensha zet zich in voor de slachtoffers van mensenhandel. Mensen die zich in een zeer kwetsbare en onveilige situatie bevinden. En onzichtbaar zijn. Niemand die ze ziet. Wij maken mensenhandel zichtbaar en helpen de slachtoffers op weg naar een beter leven.

Open je ogen voor mensenhandel en help ons! Met financiële steun helpen wij slachtoffers op weg naar een betere toekomst. Elk bedrag, hoe klein ook, is welkom in de strijd tegen mensenhandel.


donatieknop CoMenshaVia de 'Doneer hier' button is het voor particulieren en bedrijven mogelijk om eenvoudig eenmalig of periodiek aan CoMensha te doneren. Particulieren kunnen er ook voor kiezen om anoniem te doneren.

Een periodieke donatie wordt maandelijks rond de 28e via automatische incasso door CoMensha geïncasseerd.

CoMensha heeft een ANBI status (Algemeen nut beogende instelling). Giften zijn daardoor aftrekbaar van de belasting. Op de website van de belastingdienst staat meer over de belastingvoordelen bij giften.

Gift zelf overmaken
Als u liever geen gebruik maakt van het donatieformulier via de 'Doneer hier' button, dan is een bedrag overmaken natuurlijk ook mogelijk via internetbankieren. Graag op naam van Stichting CoMensha met IBAN-nummer: NL45 INGB 0003 4980 00 (BIC: INGBNL2A).

Veel dank!

Vragen over een donatie of de donatiemodule? Bel ons op (033) 448 11 86 of mail naar donatie@comensha.nl