KIM
Ik stond onder druk van bedreigingen en mijn gevoel van schaamte was groot KIM

Periodieke donatie

Met een periodieke donatie steun je CoMensha op een bijzondere manier. Je geeft ons door de looptijd van minimaal vijf jaar zekerheid van continuïteit en profiteert zelf van een volledige aftrekbaarheid van jouw schenking voor de inkomstenbelasting.

Periodieke doneren is een vorm van geld geven waarbij je jouw gift vastlegt in een overeenkomst. In deze overeenkomst wordt het bedrag vastgelegd dat je jaarlijks, gedurende minimaal vijf jaar, wilt schenken. De looptijd van vijf jaar is een voorwaarde van de Belastingdienst.

Als je geld wilt schenken is het aantrekkelijker om dit te doen via een overeenkomst dan wanneer je een 'gewone' schenking doet. Met de getekende overeenkomst mag je namelijk het volledige bedrag van de schenking aftrekken van je belastbaar jaarinkomen. Hoeveel je terugkrijgt van je schenking is afhankelijk van je inkomen en leeftijd. Je kunt het bedrag berekenen met de Schenkcalculator.

Het formulier is hier beschikbaar op de website van de Belastingdienst. 

Voor meer informatie over een notariële gift kun je contact opnemen met CoMensha via (033) 448 11 86 of mail naar donatie@comensha.nl.